AKTUÁLNĚ: Koronavirus COVID-19 a pomoc na Shopify 😷

Shopify se v této nelehké situaci snaží usnadnit cestu majitelům e-shopů i jejich zákazníkům, jak jen to jde. Stejně, jako oni, i my jsme s Vámi a přinášíme Vám informace o pomoci, kterou Vám mohou v této nelehké době poskytnout. 

Společně to zvládneme.

Dárkové poukazy pro všechny programy a zákazníky

Dejte Vašim zákazníkům možnost Vás nyní podpořit a zároveň uvolněte tok peněz. Shopify nyní nabízí fyzické i digitální dárkové poukazy. Jsou nyní dostupné ve všech existujících Shopify programech.

Lokální vyzvednutí a dodávka

Pomozte zploštit křivku nakažených a zároveň umožněte doručení Vašim zákazníkům. Pokud můžete snížit počet objednávek, založte možnost lokální dodávky, která bude viditelná pouze pro zákazníky, žijící v dané lokalitě. Začátkem příštího týdne Shopify umožní obchodníkům, využívajícím Shopify Point of Sale, aby nabízeli vyzvednutí v obchodě nebo přenechání za dveřmi.

Prodloužená 90 denní zkušební verze

Nyní máte možnost využít prodloužené zkušební verze. Nemusíte pospíchat a můžete využít čas k přechodu Vašeho e-shopu na Shopify, nebo k jeho založení. Shopify nabízí 90denní zkušební verzi pro všechny nové zákazníky. Pokud nyní využíváte 14denní zkušební verzi, můžete jej prodloužit na 90 dní.

90 denní zkušební verze

200 milionů USD pro financování malých podniků

V těžkých časech může pomoci Shopify Capital. Tento způsob financování Shopify odstartovalo již před několika měsíci. Pomáhá tak novým e-shopům v jejich začátcích. V tomto nelehkém období je to jedna z možností, jak e-shop udržet v chodu. Nyní je tato možnost dostupná v USA a nově také ve Velké Británii. Shopify intenzivně pracuje na rozšíření této možnosti mezinárodně. 

Podpora komunity

Spojte se ostatními vlastníky e-shopů. Podporujte se vzájemně na COVID-19 community forum.

Živé webináře

Shopify otevřelo community together online. Online program přináší každý týden pomoc Vašemu podnikání v této nejisté době. 


Pokud Vám ještě něco brání ve Vašich prvních podnikatelských krocích, přidejte ke článku komentář, nebo nám napište na shopify@soundsgood.agency.

Pojďme začít

Naším cílem je vybudovat silnou a trvalou spolupráci.
David
Robin
João
Eva